Assortiment & prijs

Gewoon gezond, goed en lekker

Lekker en gezond eten maakt je dag een stuk leuker. Dat geldt vast ook voor u. Niemand is hetzelfde, daarom heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden om de keuze te maken die het beste bij uw wensen past.

Vers op maat
€5,69 tot €6,99

verse gerechten thuisbezorgdU heeft elke dag de keuze uit een uitgebreid assortiment aan maaltijden, waarmee u uw eigen menu samen stelt. Elke dag heeft u de keuze uit een wisselend assortiment van vijf soorten vlees of vis, groenten, aardappels, rijst of pasta en sauzen. Maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een Oosterse of Italiaanse maaltijd. Omdat we de maaltijden direct professioneel afkoelen, zijn ze ruim een week houdbaar in de koelkast. ZO kunt u dus één keer per week meteen voor de hele week bestellen.

U bepaalt zelf de combinatie en prijs van uw maaltijd. Uw vlees- of viskeuze bepaalt de prijs van uw maaltijd, vervolgens kunt u uw maaltijd compleet maken door er aardappelen, pasta of rijst, groenten en een saus aan toe te voegen. Vanaf € 5,69 heeft u al een verse maaltijd in huis. 

Vries menu
Vanaf € 4,29

Bestelt u liever niet elke week en heeft u meer behoefte aan maaltijden die u langer kan bewaren? Dan zijn onze vriesverse maaltijden iets voor u. Doordat ze direct na het koken diepgevroren worden, kunt u ze langere tijd in de vriezer bewaren.
Deze maaltijden zijn al compleet voor u samengesteld en u heeft de keuze uit een ruim assortiment. De Vriesverse maaltijden zijn er al vanaf € 4,29.

 Heerlijke versgekookte gerechten aan huis bezorgd

Verse boodschappen

Ook uw boodschappen bestelt u gemakkelijk via Kruiswerk Achterhoek.Toetjes
Lekker gemakkelijk!

We bieden een ruim assortiment met volop variatie, ook te gebruiken als tussendoortje of tijdens de lunch natuurlijk.

  • Soepen
  • Toetjes & desserts
  • Fruit
  • Rauwkost & salades
  • Verswaren